Vil du bli leder hos oss?

Vi søker Trailcoacher i Norge!

Team Nordic Trail starter opp i Norge og søker coacher der hvor du bor. Brenner du for løping i skog og mark og på fjellet? Vil du inspirere og coache løpere på alle nivåer? Da skal du søke om å bli leder hos oss!

Med fokus på opplevelse og felleskap!

Team Nordic Trail har løpegrupper i Norge fra høsten 2018 i Oslo, Sandvika og Drammen.

Team Nordic Trail har idag løpegrupper på mer enn 40 plasser rundt om i Sverige och Finland og våre medlemmar er en blandning av alt fra nysgjerrige nybegynnere til erfarne trailløpere. Vi tilbyr både kvalitetstrening i form av for eksempel intervaller, bakke og fartslek så vel som løpeteknikk, langtur og introduksjonskurs. I tillegg har vi mange morsomme spesialøkter og aktiviteter som kan være alt fra løping på refleksbane i gruppe til treningskonkurranser og familiedager.

Som leder hos Team Nordic Trail planlegger og gjennomfører du treningsøktene ut fra et på forhånd fastlagt tema eller retning og byr på trening med det lille ekstra hvor du har stor frihet angående øktens opplegg og øvelser. Det viktigste er ikke at du er den raskeste løperen, men at du er utadvendt, pedagogisk og brenner for å inspirere og motivere andre mennesker til løping i skog og på sti. For våre ledere er det ikke økonomisk kompensasjon som lokker, men muligheten til å gjennom helsefremmende arbeid bidra til friskere og sunnere medmennesker og samtidig bli del av et spesielt og verdifull fellesskap med nye løpevenner rundt om i landet. Rollen som leder gir også mange andre fordeler, for eksempel har du mulighet for å være med som leder eller hjelpeleder på noen av våre mange løpereiser eller treningsleirer i Sverige eller utenlands. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby våre ledere riktig gode avtaler på blant annet utstyr og konkurranser.

For å bli leder hos Team Nordic Trail gjennomgår du vår egne Trailcoach-utdannelse som gjennomføres et antall ganger per år. Vi tror at du som vil bli leder hos oss brenner for løping i naturen, er utadvendt og glad i å møte og inspirere andre mennesker.

Vi søker i første omgang ledere til følgende steder med oppstart fortløpende fra høsten 2018, men vi vil gjerne høre fra deg uansett hvis du er interessert av å bli leder hos Team Nordic Trail:

  • Oslo – Øst
  • Ski
  • Lillestrøm
  • Trondheim
  • Tromsø
  • Stavanger
  • Bergen
  • Porsgrunn/Skien

Er du interessert så send oss gjerne en søknad uavhengig av hvor du bor.

 

Hvordan søke?

For å søke om å bli Trailcoach, send en e-post markert ”Leder” + aktuelt sted/gruppe til joel@teamnordictrail.se med følgende punkter:

– Navn

– Telefonnummer

– På hvilket sted eller i hvilken gruppe/hvilke grupper du er interesseret av å bli leder.

– Din bakgrunn, erfaring, innstilling og filosofi angående løping.

– Fortell litt om deg selv (hvordan du er som person, hva du driver med utenom løping og så videre).

– Eventuell erfaring og utdanning innenfor ledelse & coaching, både rent  generelt, men også i forbindelse til løping.

– Hvorfor du vil bli leder hos oss, hva du kan bidra med og hva du håper å få ut av det.

Velkommen med din søknad!

Hvis du har noen spørsmål så kan du kontakte ansvarlig for våre løpegrupper i Norge:

Joel Språng;  joel@teamnordictrail.se

Vi vil høre fra deg!

 

ledaretnt