Teamet bak Teamet

Menneskene bak Team Nordic Trail

Team Nordic Trail ble startet i 2013 av opplevelsesfantasten Miranda Kvist, en lidenskapelig ildsjel når det dreier seg om løping i skog og fjell. Ambisjonen ved oppstarten, liksom den nåvarænde målsettingen, var å få hele Sveriges befolkning å komme ut og bevege på seg i naturen. Bedriften har siden oppstarten vokst raskt og det er per i dag tusener som velger å trene og reise sammen med Team Nordic Trail. Team Nordic Trail Finland feiret i vår 1-års jubileum og nå starter Team Nordic Trail også opp i Norge.

Miranda Kvist

IMG_9521

VD og gründer av Team Nordic Trail. Miranda brenner for å inspirere mennesker til å løpe og har fremgangsrikt arrangert mye forskjellig innenfor løping og trening både i Sverige og utenlands. Som coach, inspirator og foreleser har hun dessuten bidratt til mange menneskers fremskritt i løpesko. Miranda elsker eventyr og er stadig på jakt etter neste opplevelse. Fjell-ultramaraton er favoritten og høyest opp på ønskelisten står UTMB (Ultra Trail Mont Blanc) 100miles.

Følg Miranda på Instagram: @mirandakvist

Alexander Gustafsson

alex

Ansvar for reiser hos Team Nordic Trail, med den fantastiske kombinasjonen kjøkkenmester og eventyrer som bakgrunn. Alexander er ekstremt detaljorientert og har enorm finesse ved leveranse av et produkt hvilket sikkerstiller kvaliteten på våre reiser. Dessuten har han et stort interesse for mennesker, nye opplevelser og eventyr. Alexander har kjørt motorsykkel hele veien til Cape Town og blant annet besteget Aconcagua 6 962 moh.

Følg Alexander på Instagram: @alex_wow

Robin Johansson

Robin

Passjonert løper som elsker eventyr og å få flere til å oppdage det fantastiske med å løpe ute i naturen. Robin har en variert bakgrunn som dykkerinstruktør, HR-student og e-handelssjef hvilket gjør ham på noe merkelig vis perfekt egnet til å ansvare for våre løpegrupper samt rekruttering og utdannelse av vår stadig voksende hord av trail-coacher. På fritiden finner du Robin i et eller annet land langt vekk hvor han kan drive med favoritt-løpingen ”langt, bratt, teknisk”. Du møter også Robin som reiseleder og guide på flere av våre reiser.

Følg Robin på Instagram: @robindjoh

Malin Bengtsson

malin1

Malin arbeider som personlig trenere, helsecoach og gruppetreningsinstruktør. Med kroppen som redskap ser hun alle muligheter å skape en sunn livsstil uten at man må ha gymkort eller det siste treningsstæsjet. Som helsecoach er hennes hovedmål å bidra til bevegelsesglede og å finne treningsmuligheter for å siden krydre tilværelsen ekstra med trening som utvikler klientene. I sin egen trening brenner Malin for løpning i skog og fjell, beveglighetstrening og funksjonell styrke utendørs. Malin ansvarer for Trailfit, Trailfamily, Trailkids og personlig trening. Hun medvirker også som leder på flertallige av våre reiser.

Følg Malin på Instagram: @malin.iorganize

Joel Språng

joel

Ansvarlig for Team Nordic Trail på den svenske vestkysten, trail-coach/leder og personlig trener i Göteborg, samt reiseleder/guide på flere av våre reiser. Glad og herlig løper som best liker å løpe oppover høye berg og ned i dype daler. Joel løper alle mulige distanser, helst på sti i herlig natur, men iblant skjer det at han også løper på asfalt. Han liker både eventyrene med løping men også å løpe raskest mulig og presse kroppen til maksgrensen. Joel har bakgrunn fra ballsporten og har trent diverse andre idretter siden barneårene. Han har blant annet spilt VM i Australsk fotball. Joel sprer løpeglede og motiverer mennesker til trening, til å utvikles som løpere og å elske eventyret!

Følg Joel på Instagram: @joelsprang

Ida Kronholmida

Team Nordic Trail sin forlengede arm til nabolandet Finland. Ida styr de finske gruppene med sterk passjon, energi og glede! Når Ida ikke er leder er hun som regel på reisefot med mannen og de tre barna, på vei til noen spennende fjell eller utfordrende fjelløp. Ida er slik som mange av teamet svært betatt av akkurat fjellultraløping og har flertallige meriterte løp i bagasjen.

Følg Ida på Instagram: @idafriluft