Refleksbane, AW og Trail-pils på fredag!

FRIYAY! Heng med!
Vi som er så heldige å ikke skal løpe Bislett24H på lørdagen kan med fordel stille her!

På fredag, 23/11, stikker vi ut i Bygdøy-skogen for å leke med hodelyktene, tasse over frossen blader og hoppe ovner stokker og steiner. Og skravle og le, eller bare tømme hodet etter uken som gått.. Vi løper refleksbane i valgfritt tempo x-antall ganger, og tar så en fredagspils sammen etterpå på en avslappet lokal plass på Skøyen, og kanskje også kan få en bit mat. Gi beskjed hvis du blir med så kan vi fikse et bord.

Vi møtes kl. 18.00 i snuplassen ved Ferd stadion på Bygdøy, samme stede som onsdagstreningene.

Utstyr:
Husk hodelykt og et tørt skift. Kort/cash til pils.

Tips på tørst skift er forslagsvis ull, i en eller to eksemplarer. Prioriter overkroppen, man kan gjerne bli litt frossen og da er det fint med ull og lag på lag fungerer utmerket som tommelfingerregel også her. Husk også noe varmt/tørt til hjemreisen.

Bli med! I løpesko.
Åpent for alle. Velkommen til en  hyggelig, avslappet og sosial fredagskveld!

 

TNT dagene på Ramundberget

I tråd med tradisjonen i Team Nordic Trail samles alle ledere en gang hvert år for å drøfte, lære, løpe, utvikles og ha det moro sammen med andre som elsker akkurat de sammen tingene: løpe i skog og på fjell sammen med andre, og få andre til å elske det akkurat like mye.

I år så kjørte Teamet bak Teamet, det nordiske lederteamet, opp noen dager i forkant for å snakke om den nordiske utviklingen, fremtiden og samarbeid. Og løpe selvsagt.

Vi hadde noen intense dager før ledere fra Sverige, Finland og Norge ankom i løpet av fredagen. Og en enda mer intens helg fulgte.. Selvsagt blev det også nå løping i snøen på fjellet og utforsking av grottene, TNT Awards, mange nye venner, ny kunnskaper, nye inntrykk og nyttig utveksling av erfaringer.

Noe som også blev avgjort er at Team, Nordic Trail går all inn og også starter opp i Danmark til våren, tenk så moro!

De norske deltakerene var svært fornøyde med turen, og neste år vinner vi Stadskampen! Lett..!! Hvor og hvordan er ikke avgjort enda..

Crazy oppstartsuka!

Wow!

Oppstartsuka – helt fantastisk! Så mange flotte, sterke og glade løpere vi har fått møte!

Vi har hatt oppstart av løpegruppene Spiralen, Bygdøy og Kalvøya med annerledes og morsomme – og svette! – prøvetimer etterfulgt av litt  mingel og svenskt fika, uttrekkspremier og spesialtilbud på innmelding og herlig feststemning! Første «vanlige» treningsuke er snart slutt, vi jobber med bakkeintervaller og løpeteknikk og blir kjent med løpegruppene. Mye smil og latter har det varet gjennom disse dagene og det er så fantastisk moro å se hvordan  de som kommer koser seg med løping og trening utendørs! Dette kommer å bli en fantastisk høst!

Vil du også bli med på eventyret?

Det går fint å komme på prøvetimeselv om oppstartsuka er over. Finn ut av hvilket sted som er best for deg og si fra at du kommer eller ta kontakt hvis du har noen spørsmål gjennom å sende en e-post til jennymidbjer@teamnordictrail.se.

Forlat asfalten med oss!

Vi løpes – hjertelig velkommen!

Fartsleks-bingo og glade føtter

Woohoo!

Onsdag 29. august var vi 18 sterke løpere og 36 stisugne og glade føtter som møttes på Skøyen Stasjon og løp ut på Bygdøy for en svett og morsom løpeøkt. Vi kjørte løpsdriller og  fartslek-bingo med raske runder, passe runder, planke, spensthopp og annet moro. Masse latter og svette ble det også. En herlig kveld i skogen så absolutt!! 

Bli med neste gang!  12. september møtes vi neste gang – 18.00 samme sted!  Yay!

Flyktingruta – Bli med på rolig sosial langtur søndag 5/8

Hva skjer?
Bli med å løp og gå en hyggelig og uformell langtur! Flyktingruta i Østmarka fra Enebakk Kirke til Skullerud T-bane søndag 5. august.

Det er ca 37K og vi har med matpakke og stopper underveis, ta høyde for at det blir et bad også.

Vi bruker skikkelig god tid og går i oppoverbakkene. Løypa består av mye teknisk sti og er kupert, og det kan være litt knotete å finne veien.
Fin gjennomkjøring for Østmarka Trail Challenge 18/8, eller bare som en distansepers!
Vi løper ikke fra noen, alle er med!

Hvordan kommer vi oss dit?
Avreise med buss 550 fra Oslo Bussterminal kl 09.15 til Enebakk Kirke. Vi avslutter turen ved Skullerud T-bane – regne med å bruke hele dagen på turen.

Hva koster det?
Gratis! Du betaler kun for bussbilletten, mat og drikke og det du ellers har bruk for!

Utstyr
Du trenger sekk for vann, mat, energi og evt salttabletter, førstehjelpen/enkeltmanspakke, mobil, kontanter, etc.

Lad gjerne ned GPX til din klokke.

Følg med på vårt event på Facebook for oppdateringer, og ikke nøl med å ta kontakt for evtentuelle spørsmål.

Forlat asfalten med oss! Velkommen!

 

 

Flyktingruta er egentlig 12 mil lang og blev brukt under andre verdenskrigen først og fremst var en kurèr-rute der det ble fraktet viktig post, penger og utstyr inn i Sverige. Vi løper den delen hvor Østmarka Trail Challenge går men løper ikke den første strekningen.

Hva skjer?

Bli med på gratis prøvetime 29. august på Bygdøy!

Hvor?

Oppmøte på Skøyen Stasjon.
Kl.  18.00 jogger rolig ut til vakre Bygdøy hvor vi kjører selve treningsøkten og er tilbake på Skøyen stasjon til kl. 19.00.
Hva er en prøvetime?
En klassisk treningsøkt med Team Nordic Trail varer 60 minutter inklusive opp- og nedjogg, intervaller av noe slag samt et innslag av løpestyrke eller løpeteknikk.
Team Nordic Trail tilbyr løpetrening i gruppe med mottoet “Trening, opplevelse og fellesskap. Alle er velkomne.”.
Vi trener ute året rundt uansett vær og alltid i skog og mark – på forskjellig type sti og i terreng. Det er både mer variert, skånsommere for kroppen og en mye morsommere opplevelse! Enten du er nybegynner eller en erfaren løper, kan du bli en del av Team Nordic Trail og våre ledere hjelper deg å tilpasse løpeøkten etter din kapasitet.
Kan du jogge på 2-3 kilometer i et strekk? Ja, du kan trene med våre løpegrupper!
Utstyr?
Du trenger ikke noe ekstra utstyr i tillegg til klær etter vær og et par løpesko.
Hva koster treningen?
Prøvetimen er helt gratis!
Hvis du vil fortsette å trene med oss?
Les mere om medlemskap under Bli medlem!
Hvor kan du løpe med Team Nordic Trail i høst?
I september starter vi opp løpegrupper på Bygdøy (Oslo), Kalvøya (Sandvika) og i Spiralen (Drammen) hvor du kan utfordre deg i terrenget, bygge opp kondisjon og løpeteknikk. Og selvsagt bli kjent med mange nye mennesker! Hos oss er det løpesesong hele året!
Vi har trening hver uke på over 40 steder rundt om i Sverige, Finland og nå også i Norge! Forlat asfalten med oss!
Bli kjent med Team Nordic Trail og våre medlemmer:
INVITER venner og kollegaer til Facebook-arrangemanget og DEL veldig gjerne! – Ta med venner og kjente, og husk at vi ikke trenger å være verdensmestere – vi skal sammen trene og ha det moro!

Varmt velkommen! Vi løpes!

 

Bli en del av Team Nordic Trail Norge på sosiale medier:

Team Nordic Trail Norge på Instagram @teamnordictrailno

Team Nordic Trail Norge på Facebook Team Nordic Trail Norge

Bli med i vår Stravagruppe! Team Nordic Trail Norge

Endelig er Team Nordic Trail også i Norge!