Om oss

Om Team Nordic Trail

Team Nordic Trail er Nordens største satsning på opplevelser i naturen i løpesko. Målet er att få flere mennesker å komme ut og bevege seg i vakre omgivelser. Bli med du også, hos oss er alle nivåer velkomne, fra nybegynneren til den mer erfarne. Vi har også vandringsreiser og reiser med flere aktiviteter enn kun løping. Mottoet er: ”Trening, fellesskap og opplevelse, alle er velkomne!” Foruten våre løpegrupper i Norge har vi også et bredt tilbud med treningsgrupper i hele Sverige og Finland samt et reisebyrå som arrangerer de mest magiske turer i Sverige og utenlands. Både rundt i nabolaget og på mere eksotiske plasser som Alpene, Marokko, Mellom-Amerika og Sørafrika. Vi arrangerer også konkurransene Team Nordic Trail Tour og Ecotrail Stockholm, og er også medarragør av Trail-Varvet.

Mer om Teamet bak Teamet >>

 

Er du interessert av å løpe og elsker å være ute i skog og mark? Liker du deg på fjellet? Da har du kommet til riktig sted!

 

Vår visjon

Forlat asfalten med oss!

Vi vil senke terskelen til skogen! Forlat asfalten og begi deg ut langs stier i skogen og utforsk terrenget. Det er både mer skånsomt for kroppen og en morsommere og bedre opplevelse.

Vår visjon er å innvie flere mennesker i trailløpingens sødme, oppleve skogens utrolige natur og få kjenna røttenes eventyr under fotsålene. Vi har som mål å få hele Norges befolkning at komme ut og bevege seg i naturen, noe som i forlengelsen bidrar til et friskere og blidere Norge. Du er hjertelig velkommen. 

 

Team Nordic Trail Norge