Refleksbane, AW og Trail-pils på fredag!

FRIYAY! Heng med!
Vi som er så heldige å ikke skal løpe Bislett24H på lørdagen kan med fordel stille her!

På fredag, 23/11, stikker vi ut i Bygdøy-skogen for å leke med hodelyktene, tasse over frossen blader og hoppe ovner stokker og steiner. Og skravle og le, eller bare tømme hodet etter uken som gått.. Vi løper refleksbane i valgfritt tempo x-antall ganger, og tar så en fredagspils sammen etterpå på en avslappet lokal plass på Skøyen, og kanskje også kan få en bit mat. Gi beskjed hvis du blir med så kan vi fikse et bord.

Vi møtes kl. 18.00 i snuplassen ved Ferd stadion på Bygdøy, samme stede som onsdagstreningene.

Utstyr:
Husk hodelykt og et tørt skift. Kort/cash til pils.

Tips på tørst skift er forslagsvis ull, i en eller to eksemplarer. Prioriter overkroppen, man kan gjerne bli litt frossen og da er det fint med ull og lag på lag fungerer utmerket som tommelfingerregel også her. Husk også noe varmt/tørt til hjemreisen.

Bli med! I løpesko.
Åpent for alle. Velkommen til en  hyggelig, avslappet og sosial fredagskveld!

 

2 kommentarer til «Refleksbane, AW og Trail-pils på fredag!»

  1. Carrie Underwood is my favourite US singer. She is young, beautiful and charming woman in her 30s. Her strong voice takes me away from all issues of this planet and I start enjoy my life and listen songs created by her. Now she is on a Cry Pretty 360 Tour started in May of 2019. The concerts scheduled for this year, up to the last day of October. Tickets are available for all men and women with different income. If you love contry music, then you must visit at least one Carrie’s concert. All tour dates are available at the carrieunderwoodtour.com. Open the website and make yourself familiar with all powerful Carrie Underwood concerts in 2019!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.