Omfavne Mørkret

 

 

Team Nordic Trail kjører høstkampanje for å motivere folk til å løpe utendørs hele året.

Datoer: Bygdøy 14/11 – Kalvøya 22/11 – Spiralen 26/11 – Sognsvann 29/11

Synes du det er vanskelig å komme seg ut når det begynner å bli høst? Det er mørkt og kaldt ute og gatene ligger øde?
Ingen stress – bli med oss ut på eventyr i skinnet fra hodelyktene. Å løpe med hodelykt skaper en helt egen frihet og en magisk følelse av eventyr og nå er det på tide og oppleve det!

Vi har fete hodelykter fra Petzl du kan få teste på Omfavne Mørkret! Vi har lille superlette Bindi 200 Lumen, Actik 300 Lumen, Actik Core 350 Lumen og selvsagt NAO+ reactive på 750 Lumen.

Vi tilbyr en spesialøkt med intervaller hvor vi bruker hodelyktene aktivt  både på og utenfor stien, finner på noen gøyale sprell, hvor vi setter lyktene på prøve i jakten på reflekser. Økten passer for de aller fleste løpeglade og den enkelte tilpasser fart etter eget ønske, enten du flyr frem over steiner og røtter eller er fersk i løpesko.

Det er helt klart en voksende trend å trene utendørs og spesielt i skogen. «Vi ser at fler og fler mennesker forlater asfalten til fordel for stiene i skogen og har et ønske om å løpe ute selv når det begynner å bli mørkt» sier Miranda Kvist, VD for Team Nordic Trail. Men på tross av at det er fler mennesker som løper, er det vanlig at mange slutter å løpe i løpet av høsten.

«Omfavne mørkret» er et arrangement som vil få løpere til å bli kjent med løping i skogen selv når det er blitt mørkt ute om kveldene. «Mange ser hindringer rundt det med å løpe ute på høst- og vinterunderlag: det er mørkt, glatt, litt skummelt og vanskelig. Men vi gjør det enkelt og trygt – og selvsagt til en flott opplevelse! »

 

«Omfavne mørkret» blir arrangert gjennom hele høsten på de rundt 55 byene hvor du finner Team Nordic Trail i Sverige, Finland og Norge, hvor deltakerne har mulighet å løpe i den mørke skogen sammen med Team Nordic Trail samt teste hodelykt fra Petzl.

Vi løpes! ⭐️🤸🏽‍♂️🌳🏃🏻‍♂️ Ta med en venn og kom deg ut!

VELKOMMEN TIL Å OMFAVNE MØRKRET MED OSS!

Les mer her:

https: //www.teamnordictrail.se/omfamna-morkret-med-oss/

Varri AS stiller med hodelykter fra vår samarbeidspartner Petzl. Her kan du følge Varri på Facebook. 

Og Du! Hvis du blir med på våre arrangement i denne perioden får du en rabattkode på Petzl Bindi som du kan bruke på Løplabbet.no. 

RUN different – BINDI headlamp from Petzl-sport on Vimeo.

4 401 kommentarer til «Omfavne Mørkret»