TNT dagene på Ramundberget

I tråd med tradisjonen i Team Nordic Trail samles alle ledere en gang hvert år for å drøfte, lære, løpe, utvikles og ha det moro sammen med andre som elsker akkurat de sammen tingene: løpe i skog og på fjell sammen med andre, og få andre til å elske det akkurat like mye.

I år så kjørte Teamet bak Teamet, det nordiske lederteamet, opp noen dager i forkant for å snakke om den nordiske utviklingen, fremtiden og samarbeid. Og løpe selvsagt.

Vi hadde noen intense dager før ledere fra Sverige, Finland og Norge ankom i løpet av fredagen. Og en enda mer intens helg fulgte.. Selvsagt blev det også nå løping i snøen på fjellet og utforsking av grottene, TNT Awards, mange nye venner, ny kunnskaper, nye inntrykk og nyttig utveksling av erfaringer.

Noe som også blev avgjort er at Team, Nordic Trail går all inn og også starter opp i Danmark til våren, tenk så moro!

De norske deltakerene var svært fornøyde med turen, og neste år vinner vi Stadskampen! Lett..!! Hvor og hvordan er ikke avgjort enda..

3 kommentarer til «TNT dagene på Ramundberget»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.