Crazy oppstartsuka!

Wow!

Oppstartsuka – helt fantastisk! Så mange flotte, sterke og glade løpere vi har fått møte!

Vi har hatt oppstart av løpegruppene Spiralen, Bygdøy og Kalvøya med annerledes og morsomme – og svette! – prøvetimer etterfulgt av litt  mingel og svenskt fika, uttrekkspremier og spesialtilbud på innmelding og herlig feststemning! Første «vanlige» treningsuke er snart slutt, vi jobber med bakkeintervaller og løpeteknikk og blir kjent med løpegruppene. Mye smil og latter har det varet gjennom disse dagene og det er så fantastisk moro å se hvordan  de som kommer koser seg med løping og trening utendørs! Dette kommer å bli en fantastisk høst!

Vil du også bli med på eventyret?

Det går fint å komme på prøvetimeselv om oppstartsuka er over. Finn ut av hvilket sted som er best for deg og si fra at du kommer eller ta kontakt hvis du har noen spørsmål gjennom å sende en e-post til jennymidbjer@teamnordictrail.se.

Forlat asfalten med oss!

Vi løpes – hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.